Idioma Castellano
Licencia de Creative Commons
Meteo Música by Asociación Ecometta is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.
Creado a partir de la obra en http://www.meteomusica.com/.METEO - MÚSICA
www.meteomusica.com

Ja ho va dir Charles Boudelaire
:
"La mú
sica excava el cel"Què és Meteo - Música?

És el magatzem més gran del Món de vídeos musicals relacionats amb la Meteorologia. En aquesta web que visites, descobrim que la música de tots els temps i els estats del temps atmosfèric estan íntimament relacionats. Són moltes les imatges i vídeos que circulen per internet que incorporen precioses melodies que tenen alguna relació amb els estats del temps, i és per això, que no volem que quedin a l'oblit. Per primer cop a internet els hem convidat a conviure en una única web. Hem participat tota la família i ens porta moltes hores de feina fer aquesta selecció i actualitzar-la constantment, però gaudim moltíssim. A més, és una web participativa, on qualsevol pot aportar aquell enllaç a un vídeo musical, sempre que no estigui repetit i que parli, en algun moment, d'algun fenomen meteorològic o d'estats del temps atmosfèric.


Història

Al mes de març del 2011, en un dels nostres tallers infantils, l'alumne José Francisco Mieres, que cursava 3r d'ESO a una escola de Sant Cugat del Vallès de Barcelona, ​​ens va fer una crítica constructiva de la nostra web meteorològica. Com a gran apassionat de la música, ens va comentar que faltava una relació entre la Meteorologia i la Música. Li vam preguntar si tenia alguna idea de com fer-ho i ens va donar unes valuoses idees que van desembocar en una secció a la nostra web del "Temps dels Aficionats" que vam anomenar "Meteo-Música" un 1 de Setembre de 2011. Havíem estat treballant-hi durant tot el mes d'agost. Vist l'enorme èxit d'aquesta secció, en què hi participen persones del món sencer, fent-nos arribar enllaços a vídeos musicals que parlaven de Meteorologia en tots els idiomes, vam veure que això era molt més que una secció i vam decidir crear la pàgina web www.meteomusica .com el 24 d'octubre de 2012 com a domini propi i registrat.

Aquest any complirà, per tant, el seu 10è Aniversari.

Els nostres amics de la RAM (Revista de l'Aficionat a la Meteorologia) la van anunciar el 12 de novembre d'aquell any. Clica aquí per anar a l'enllaç de la noticia.
Curiosidad...
La web que visitas aspiró a un Récord Guinness en 2012; ser la sección de una web con mayor número de enlaces  relacionados con la meteorología del mundo. Esta nueva categoría no fue aceptada. Puedes ampliar la información descargándote el Pdf

Aquesta web és una producció de l'Associació Ecometta i va ser part de www.eltiempodelosaficionados.com
   

Esperem que almenys gaudiu tant com nosaltres d'aquesta experiència, de la fusió tan meravellosa entre les belles melodies i les espectaculars imatges.