Idioma Castellano
Licencia de Creative Commons
Meteo Música by Asociación Ecometta is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.
Creado a partir de la obra en http://www.meteomusica.com/.
Benvinguts a

Web oficial. Rebutja imitacionsArticle especial:
Enviat per Briana des de New York

Gràcies Briana pel teu correu i per aquest article amb el qual obrim aquesta setmana la nostra web.  Ha resultat ser tot un descobriment. Encara que a Espanya mai els he sentit en un programa de ràdio o TV, a l'altre costat del toll hi ha sons que arriben al cor del món sencer. Nosaltres creiem que mereixen encapçalar la llista d'èxits. De fet, ja han aconseguit coses realment espectaculars.

Tots són de curta edat i el seu professor de música, Gregg Breinberg (Mr.B per als alumnes), és algú molt especial al col · legi públic i multicultural número 22 de Graniteville a Staten Island, (aquesta illa situada davant de Manhattan a Nova York ). Dirigeix ​​un cor que serveix d'exemple per comprovar l'aplicació de la música sobre el desenvolupament humà, sobretot en els més petits. Els vídeos de P22 Chorus, que així es diu l'agrupació, han tingut més de 50 milions de visites a Internet. Però no s'enganyin, no és un negoci, és del tot altruista i es basa en la felicitat i desenvolupament personal dels petits. Aquest és el vídeo que ens va arribar de la mà de Briana des de New York ...
Tal com diu Gent blocs: més enllà de l'entreteniment que proposa, la música suposa una font infinita de coneixement i d'aprenentatge personal que els sistemes educatius, promoguts pels governs, descuiden per complet. La presència d'aquest tipus de matèries a les escoles i instituts resulten ridícules pel que fa al temps de dedicació, mitjans utilitzats i preocupació acadèmica.
Gregg Breinberg li ha donat la volta a aquest tema d'una forma colossal ... Els temes perquè cantin els seus alumnes són escollits en termes de so i d'aspectes que els serveixin d'aprenentatge, preferiblement la música alternativa, perquè segons el seu parer, hi ha més creativitat en aquest món. Un dels molts exemples és aquest:Clouds (clica per veure el vídeo subtitulat a l'espanyol) - "Núvols" va ser escrit per un jove veritablement inspirador anomenat Zach Sobiech. Va ser diagnosticat amb osteosarcoma, un càncer d'os, sovint mortal, que afecta molts nens, i se li va donar recentment un pronòstic de només uns mesos de vida. Amb només 17 anys, Zach va ser capaç de transformar el seu dolor en la inspiració en escriure aquesta bella cançó. Gregg Breinberg diu: el vaig compartir amb el cor, així com la seva història, i els nens realment volia fer això per ell. El nostre major agraïment és per Zach per mostrar-nos a tots nosaltres que fins i tot dins de les profunditats de la desesperació sempre hi ha coratge, esperança i bellesa.

P22 Chorus ha estat visitat per molts artistes consagrats com, per exemple, Tori Amos, pianista i cantautora estadounidense.que ha venut al voltant de 12 milions de discos a tot el món i ha estat nominada a diversos premis, entre ells 8 nominacions als premis Grammy. Fins ella ha arribat a emocionar-se amb aquest cor:

(Nota: Gregg Breinberg ha estat sempre un admirador i seguidor de Tori. Al vídeo ho notareu ...)Pàgina oficial de P22 Chorus