Idioma Castellano
Licencia de Creative Commons
Meteo Música by Asociación Ecometta is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.
Creado a partir de la obra en http://www.meteomusica.com/.Meteo-Música ja està a Facebook´
En el dia en què es va celebrar el dia Mundial de la Ràdio, el 13 febrer 2015 vam estar a Ràdio 4 de Ràdio Nacional d'Espanya. El nostre amic Roger Soler ens va entrevistar sobre les 15:00 hores i vam parlar de les nostres web i el nostre projecte.

Li donem les gràcies des d'aquí, tant a Roger com a tot l'equip de Ràdio 4. Podeu escoltar l'entrevista clicant sobre aquest enllaç.

Además de una previsión meteorológica especial para moteros también podrás escuchar y elegir música de las gustan a los que aman las motos y la carretera.

Article especial de Briana des NewYork sobre l'espectacular cor
PS22


2


Benvinguts a

Web oficial. Rebutja imitacions

     


Audio-therapy room
Notícies i curiositats Top 5 Meteo-Musicals El Bagul de Ramon i FinaSonoteca Terapèutica

El bagul musical de Ramon i Fina. Música per recordar
Recordem en aquesta secció una de les cançons de
GEORGIE DANN
Casatschok

Nascut en el si d'una família de músics i artistes, tenint formació musical en la seva infància. Va estudiar 9 anys al conservatori de París, esdevenint un expert clarinetista, a més de tocar el saxo i l'acordió. També va obtenir un títol de mestre d'escola.**********************************************

HOMENATGES
**********************************************
Ens va deixar el gran
LUCHO GATICA
Luis Enrique Gatica Silva, més conegut com Lucho Gatica, va ser un cantant de boleros i actor xilè. Considerat un dels majors i més influents exponents del bolero.
**********************************************************