Idioma Castellano
Licencia de Creative Commons
Meteo Música by Asociación Ecometta is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.
Creado a partir de la obra en http://www.meteomusica.com/.Meteo-Música ja està a Facebook´
En el dia en què es va celebrar el dia Mundial de la Ràdio, el 13 febrer 2015 vam estar a Ràdio 4 de Ràdio Nacional d'Espanya. El nostre amic Roger Soler ens va entrevistar sobre les 15:00 hores i vam parlar de les nostres web i el nostre projecte.

Li donem les gràcies des d'aquí, tant a Roger com a tot l'equip de Ràdio 4. Podeu escoltar l'entrevista clicant sobre aquest enllaç.

Además de una previsión meteorológica especial para moteros también podrás escuchar y elegir música de las gustan a los que aman las motos y la carretera.

Article especial de Briana des NewYork sobre l'espectacular cor
PS22


2


Benvinguts a

Web oficial. Rebutja imitacions

     


Audio-therapy room
Notícies i curiositats Top 5 Meteo-Musicals El Bagul de Ramon i FinaSonoteca Terapèutica

El bagul musical de Ramon i Fina. Música per recordar
Aquest mes recordem a ...
Marisol

"Háblame del mar marinero"
Lloc 21 en la nostra llista de Música Hispana

El 1976 Pepa Flores va fer immensos els versos de Rafael Alberti amb el tema 'Háblame de la mar, mariner'. Josefa Flors González (Màlaga 4 de febrer de 1948), més coneguda com Marisol o Pepa Flores, és una actriu i cantant espanyola.

Com nena prodigi, Marisol va tenir èxit a Espanya en la dècada de 1960, amb pel·lícules musicals del gènere infantil, una de les quals, Cabriola, va ser dirigida per l'actor nord-americà Mel Ferrer. Ja a edat adulta va realitzar alguns treballs amb directors com Carlos Saura, però el 1985 va optar per una vida més discreta i actualment es manté allunyada dels mitjans de comunicació.