Idioma Castellano
Licencia de Creative Commons
Meteo Música by Asociación Ecometta is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.
Creado a partir de la obra en http://www.meteomusica.com/.Meteo-Música ja està a Facebook´
En el dia en què es va celebrar el dia Mundial de la Ràdio, el 13 febrer 2015 vam estar a Ràdio 4 de Ràdio Nacional d'Espanya. El nostre amic Roger Soler ens va entrevistar sobre les 15:00 hores i vam parlar de les nostres web i el nostre projecte.

Li donem les gràcies des d'aquí, tant a Roger com a tot l'equip de Ràdio 4. Podeu escoltar l'entrevista clicant sobre aquest enllaç.

Además de una previsión meteorológica especial para moteros también podrás escuchar y elegir música de las gustan a los que aman las motos y la carretera.

Article especial de Briana des NewYork sobre l'espectacular cor
PS22


2


Benvinguts a

Web oficial. Rebutja imitacions

     


Audio-therapy room
Notícies i curiositats Top 5 Meteo-Musicals El Bagul de Ramon i Fina Sonoteca Terapèutica

NOTICIES

FESTIVAL DE FIGURES DE GEL D'HARBIN (XINA)

Com cada any, ens vam traslladar a la Xina, concretament a la ciutat de Harbin, on el gel es transforma en extraorfinarias i faraòniques figures i la nit es converteix en colors cristal·lins. Això si, les temperatures se situen al voltant dels -25ºC ... no apte per fredolics:
Acaben de publicar un tema musical que ens relata com és aquest festival. Aquí el tens.

******************************************************************************
Ràdio Garden: totes les emissores del món en un sol 'clic'
Hem situat l'enllaç permanent a sota a l'esquerra de la nostre pàgina principalQuin programa de ràdio s'està escoltant en aquests moments als Estats Units? ¿Què emissora de música sona a Argentina, Japó o França? Amb Ràdio Garden, una nova web interactiva en línia, és possible escoltar ràdios de tot el món sense sortir de casa i gràcies a un sol 'clic'. Seguir leyendo

******************************************************************************